By / 12th ianuarie, 2021 / Noutati si oferte / No Comments

Sezonul de ski s-a deschis!

Zona Văliug – Semenic  oferă pentru iubitorii de ski  oferă 4 pârtii disponibile și zone de săniuș!

  • Pârtia Semenic-Văliug: Pârtia are o altitudine de plecare este de 1450 de metri și este una din cele mai lungi pârtii din întreaga țară. Nivelul de dificultate este mediu, insa nu e recomandata incepatorilor.
  • Pârtia Casa Baraj:Această pârtie are un grad mediu de dificultate și se întinde pe aproximativ 500 de metri. Altitudinea de plecare este 1400 de metri, înclinația de 23% și o diferență de nivel de 101 metri. Latimea partiei este de 60 m, iar altitudinea de sosire este de 1299 de metri. Pârtia este deservită de teleski monopost, este dotată cu nocturnă  și are capacitatea de 800-1000 de persoane.
  • Pârtia Semenic Goznuta. Statiunea Semenic ofera iubitorilor sporturilor de iarna un sezon ceva mai lung decat media anuala in tara, din noiembrie pana in aprilie, stratul de zapada atingand in medie 60-80 cm.
  • Pârtia Uriașul: Aceasta este o pârtie cu nivel scăzut de dificultate și o lungime de 1200 de metri. Altitudinea de plecare este de 1435 de metri cu un ușor grad de înclinație  și o diferență de nivel de 248 de metri. Lățimea pârtiei este de 70 de metri, iar altitudinea la sosire este de 1187 de metri. Aceasta este cea mai lungă pârtie omologată din Semenic și este dotată cu teleski monopost ce poate transporta 800 de persoane pe oră.

Nici săniușul nu se lasă mai prejos.

Vă așteptăm la munte!


Leave a Comment